Farmor och Farfar



Apropå födelsedagar...

... så har jag glömt att lägga ut bilder från farfars 70-års firande. Vi firade honom i samband med mittt dop i Östersund innan vi flyttade till Sthlm. Farbror Joakim med familj och farbror Daniel med sambo Hanna var också med.
Vi började dagen med gemensam frukost hemma hos oss. Sedan fortsatte vi till bowlinghallen, mamma låg på topp alldeles till slutet då farbror Daniel gick om och vann.
Efter god lunch blev det bouletunering på Boda Borg. Lite blandade småresultat. Kommer inte ihåg vilket lag som vann, alltså var det inte mammas eller pappas lag=)
Sedan var det fria aktiviteter tills vi skulle avnjuta supergod mat på Arctura. Vi spenderade resten av kvällen där. Jag ammade mamma en gång sedan sov jag i vagnen hela kvällen.
Jätterolig dag!  Lägger ut lite bilder från dagen.


Mys

Myspys med mamma



Paketöppning

Paketöppning i mammas och pappas säng!



Grattis...

...vår älskade Ella. Vi älskar Dig så mycket! Kramar från Mamma och pappa.



Hipp hipp hurra!

Den 25 mars fyllde jag 1 år. Fick massor av roliga paket, och så fick jag äta våfflor för första gången. Jag fyller nämligen på våffeldagen. Kan tänka mig att det blir lite våfflor på framtida födelsedagar... Gott var det i alla fall!




Strumptjuv

En av mina favoritsysselsättningar just nu.


I duschen

Jag älskar att titta på när mamma eller pappa duschar. De kan glömma att de får vara i fred. Mamma är roligast för hon drar inte för draperiet.


Hos Eva och Elsa

I måndags tog jag och mamma bilen till Sundbyberg för att hälsa på min kompis Elsa. Elsa pussade mig rakt på munnen och drog ner min tröja och pussade mig bak i nacken. Hon är så söt och snäll!
Tack för god mat och fika. Hoppas vi ses snart igen=)


Mellisdax

Dags för lite påfyllning.



På leklandet med Nils

Vi var och besökte leklandet på Lidingö med min kompis Nils och hans föräldrar Linda och Johan. Det var skojigt men våra föräldrar uppskattade inte ljudnivån...



Snart vår?

Provar min nya vårjacka som jag fått. Hoppas det blir vår snart så jag slipper på med overallen hela tiden...





Öppna förskolan

Jag och mamma brukar gå på öppna förskolan ca 2 ggr/vecka. Det är jätteskoj att träffa andra barn och så sjunger vi alltid roliga sånger. Favoriter är nog mammas/pappas lilla kråka - imse vimse spindel Hej!, en modernare variant av imse vimse spindel=)
Den här dagen var pappa ledig så han kunde följa med.



Låna?

"Får jag låna en leksak"?



Konståkning

Selma visar senaste övningen från konståkningen. Detta är det så kallade T:t.


Storkusinerna

Jag med mina storkusiner, Selma och Jakob.



Hos fam Falk

I Göteborg besökt vi också farbror Mattias med familj. Detta är min yngsta kusin Yasmine. Hon hade verkligen sett fram emot att jag skulle komma. När vi kom sa hon " kusin Ella, kusin Ella" på riktigt mysig göteborgska. Tror inte hon tyckte jag var så rolig som hon väntat sig. Hon sa även " han kan inte prata". Han, det måste bero på min frisyr!



Jag och Elsa

Mot slutet då blev jag modig...



Pappa, jag och Elsa

Elsa hade en annan rolig burk också - en burk Bafucin! 



Meckar med Elsas gåvagn

"Vilka stora hjul Du har på Din gåvagn"...


Cool sak

Elsa hade en riktigt cool sak med hjul på som gick att skjuta framåt, precis som min gåvagn. Men lite häftigare, den hade handbroms också!



På lagomt avstånd...



Rolig burk

Elsa hade en rolig burk med karameller som jag fick låna. Den lade jag inte ifrån mig i första taget.



Lite fler bilder från Göteborg...

När vi var i Göteborg passade vi på att hälsa på hos gammelmormor Elsa. Till en början var jag rädd för henne. Mot slutet gick det bättre, satt till och med i Elsas knä.
Jag är lite rädd för gamla människor, coola Elsa förstod mig. "Det är väl inte konstigt vi är ju så fula vi gamlingar"=)



Grattis Farmor!

En stor grattiskram till Min Farmor som fyllde år igår. Hoppas vi ses snart igen!


Mår inte så bra...

Jag har blivit sjuk! Tror mig har fått någon form av magsjuka... Spyr, har diarrèr och 40 graders feber. Huvva! Jag känner mig riktigt risig. Igår fick jag besöka sjukhuset med mamma och pappa.
Jag vägrade dricka och äta så ma och pa fick ge vätskeersättning med en spruta, dag som natt.
Idag har jag dock druckit några ml på flaskan. Hoppas det går mot bättre tider nu...=)



Helst myser jag i mammas och pappas famn. I går somnade jag i pappas famn med dessa pennor!  i handen. De fick följa med till sängs!


RSS 2.0