Morsdag!

Grattis alla Mammor! Hoppas Ni haft en bra morsdag. Vi åt frukost ute på baksidan, det är sommar!



Momma på besök

I helgen har mormor varit här på besök. Vi har haft såååå fint väder! Besökte Hagaparken för en fika, åt middag på Fåfängan- vilken otrolig utsikt.
Sedan har jag och momma gungat ganska mycket, det är min största hobby just nu.





Mitt nya fordon

Tagit en cykeltur i det fina vädret. Här kommer jag trivas i sommar. Synd bara att den inte går att luta vid sovning, det vore ngt...



Lekparken

Ett besök i lekparken på Söder. Det gick fort med tre pappor som trampade.



Finbesök från Göteborg

För någon helg sedan var farbror Mattias med familj här i Stockholm och hälsade på. Vi gjorde ett besök på Skansen, åt go-sushi i gamla stan och sedan middag hos Daniel och Hanna.
På bilden ses alla utom Selma... som förresten hann med ett besök vid Globen - det viktigaste med resan till Stockholm=)



Hoppla!

Tjo ho vad det går undan!


Sandlådan

Jag har ganska svårt just nu med att veta vad man får och inte får stoppa i munnen. Tror mamma tycker det är ganska jobbigt.


En trevlig dag!

I dag har vi träffat Matteo och hans mamma Ulrika. Vi började med lunch på kulturhuset där vi sedan stannade kvar och lekte. (Roligast var nog spisen och diskhon). Tog sedan en promenad till söder där vi stannade till och tog en fika och avslutade sedan dagen i lekparken vid medborgarplatsen. Första gången mamma släppte lös mig sandlådan, ett och annat sandkorn hamnade i munnen... 



En riktig hit!!

Ballerina lakrits kan jag verkligen rekommendera eller mamma och pappa kan. Oops så var paketet slut. Riktigt goda!



Farbror Daniel och jag



Grindö

I lördags tog vi färjan till Grindö med Daniel och Hanna. En riktigt mysig dag med sol och picknick i det gröna! Jättesöta gutefår fanns det som jag och pappa matade med gräs. De hade ju inget gräs i hagen =)


RSS 2.0