Ella 16 månader

Vad pysslar jag med nu för tiden?
 
Jag älskar att klättra, allt som man klättra på skall jag upp på. Favorit just nu är grannpojkarnas cyklar, tror inte de är lika förtjusta. Ma och Pa blir lite trötta ibland=) Men jag är ganska försiktig av mig, det är inte så ofta jag ramlar. Tack och lov!

Bollar i alla färger och former, så fort jag ser en boll så kutar jag genast dit. Har lärt mig säga boll, mycket viktigt ord som jag kommer att ha mycket nytta av=)

Handväskor!! Tjo ho=) Måste jag ärvt av mor min. Spelar ingen roll hur stor den är jag tar den på armen och drar den med mig. Häromdagen när jag och mamma var i Globen skulle jag promt bära på hennes väska, också hålla i den när vi cyklade hem...

Öppna burklock och skruvlock, helst solkräm så det blir lite extra kletigt.

Dricka vatten ur glas, hur kul som helst!

Gunga och bada är alltid skoj.

Älskar välling! Har haft några veckor nu som jag har ätit jättedåligt... men trots det så har jag varit glad och nöjd...

Somnar ca 19.30 och sover till ca 07.00. (Under semestern vaknade jag runt 08.00, det tackar mamms och papps för!


Stockholm

I Stockholm har vi riktigt sommarväder, hoppas Ni också har det! I förrgår var vi till Vasaparken och lekte, en riktigt stor lekpark med måååånga barn! I går åt vi kvällsmat på den lokala thairestaurangen här i Gamla Enskede, jag är ganska kinkig vad gäller mat för tillfället... men lite vårrulle gick ner.
I morse gick vi och åt frukost på det lokala bageriet, där hade jag tur och fick hugg av en äldre söt kille! Han tog mig i handen och tog mig med in på bageriet då ma och pa satt kvar ute. Efter en stund kom han ut och behövde hjälp, han fick inte upp mig i soffan=) De fanns lite leksaker där som vi lekte med.

Vi har också hunnit med en båttur till Fjäderholmarna. 25 min från Slussen, perfekt när man har små liv som inte vill sitta still allt för länge...

Pappa och jag på Fjäderholmarna!



Glass är gott! Få se nu, vilken är det mest kvar på...


Nyckelviken

I Söndags var vi till Nyckelviken och hade det mysigt! Lite tråkigt att fiket har sommarstängt 3 juli-5 aug. Konstigt??  De hade i alla fall gungor! Jag älskar att gunga!!



Ella i djungeln!



En fin fågel!


Lite bilder från Skåne

Här är nästan alla samlade vid middagsbordet.



Vi hade turen och fick åka lite häst med farmor och farfars granne.



Min stora kusin Selma var hos granntjejen och red mest hela tiden.



Själv föredrar jag farfars gräsklippare!



Hjälper mamma med maten.



Vi har lite otur med vädret när vi är i Skåne och hälsar på, detta var enda kvällen vi kunde sitta ute och fika. Självklart när jag hade gått och lagt mig!







GRATTIS!!

 I morgon fyller (pappas) mormor Elsa 95 år. Hipp hipp hurra!



RSS 2.0