Dåligt med mat?

Man får taga vad man haver


Tugga på allt...

...det är vad jag och mina vänner gör på fritiden



Stella på besök

I torsdags var Stella och hennes mamma Cecilia här på besök. Mamma fick kämpa för att få oss två på samma kort, tittandes i kameran och helst inte i rörelse. Det var inte det lättaste... bäst att sätta de två små i stolarna=)



Ella vid pianot

Jag gillar att klinka piano. Malin har köpt ett STORT OCH TUNGT men oerhört vackert piano. Hon skall nu bara lära sig spela först sedan hoppas jag hon kan lära mig. Kanske sommarkurser i Gagnef framöver...



Malins examen

I fredags tog Malin sin examen. Grattis, grattis!! Du har gjort ett toppenjobb. Ingen omtenta på tre år. Det är bra jobbat med två små barn. Lycka till på nya jobbet!



Främby udde



Tällberg

Frukost på Dalecarlia



Momma 60 år

Grattis, grattis min Älskade Mormor!!
Den 10 januari fyllde min Mormor Helen 60 år. Vi hade då ordnat en överaskningdag för henne. (Hon ville inte ha ngt kalas, som så många andra gamla damer=) Kan inte förstå detta...
Vi började dagen med frukost på Dalecarlia i Tällberg fortsatte sedan till Främby udde där det var dags för långfärdsskridskor. Vi hade verkligen supertur med vädret. Vilken vinterdag! Lunch och fika där med strålande utsikt. Sedan skjutsade vi mormor och morfar till Rankhyttans herrgård där vi skulle tillbringa kvällen.
Mormor fick massage medans morfar fick vila på rummet. Kl 19 anlände vi andra i familjen och åt en supergod middag på Rankhyttan. Tilläggas skall att det spökar på Rankhyttan, vi andra åkte förstås hem för att sova medans mormor och morfar fick övernatta... Buhhh!


Hos Majken

Påvägen från Jämtland stannade vi till i Borlänge, då hann vi även med ett besök hos min goa vän Majken. Hon ville så gärna hjälpa till med att släcka min törst.
Vi kom tillbaks till Sthlm i söndags efter att har varit borta ca en månad. Förra veckan var jag och Mamma i Borlänge hos momma och moffa medan pappa var i Sthlm och jobbade. Han kom upp till Borlänge förra fredagen då vi skulle på kalas till låtsas-moster Malin (morbrors fru) som tog examen.


Nytt år!

Det nya året firade vi hos familjen Larsson



Födelsedagskalas

På Högarna hade vi kalas för Ivar som fyllde 5 år och mamma som fyllde... år! De fyller nämligen på samma dag.


Första åkturen

Min första åktur i nya pulkan. Tyckte det var jätteskoj!


En julklapp

Tornet fick stå max 3 sekunder innan jag knuffade till det


Fam Hellman

Min gudfar med familj. De firade också jul hos momma och moffa.


Ella och kusinerna

Jag fick många fina paket av tomten. Han verkade snäll den där tomten... blev inte rädd


Julbadet

Invigde momma och moffas nya badkar


Smarrigt!

Vi var och hälsade på familjen Zetterqvist i Gagnef. Vi bytte julklappar och fikade. Hilda och Elsa hade bakat chokladbollar, såg smarrigt ut!


Hos Nils

Ni får ursäkta kära vänner men vi har varit lite dåliga att uppdatera med nya bilder under jul. Här kommer en liten blandning från min första jul!
Förresten så kryper jag förfullt nu, lärde mig på nyårsafton och så har jag fått en till tand... här händer det grejer.

Innan vi lämnade Stockholm för julfirande så var vi på lunch hos Linda, Johan och Nils. Nils lärde mig klinka =)


RSS 2.0