Hos Farmor och Farfar i Göteborg II

Tråkigt nog är det sista dagen för oss i Göteborg och imorgon skall vi flyga hem igen. Jag har haft lite bekymmer med mina tänder men ändå hållit god min och hängt med på alla äventyr i Göteborg.

Hemma hos Farmor och Farfar finns det många saker att leka med och jag tror faktiskt att jag hittat dem alla.



Katten Doglas och jag är numera bästisar och jag vågar till och med att klappa honom själv. Ibland är det dock lite läskigt att gå fram till honom och då tar jag Pappa i handen och går fram...



En kväll var vi på Lisebergs julmarknad för att titta på alla fina lampor och människor. Lampor i all ära men djuren och alla andra barnen där var roligast.



På sjöfartsmuseet kan man titta på en massa båtmodeller men även se fiskar simma runt. Jag såg nog fiskarna men tyckte det var roligast att klättra upp och ner på bänkarna där inne.



Idag har vi hälsat på min Farbror Mattias och hans familj. Mina kusiner Selma och Jakob är snälla mot mig och jag tycker det är väldigt roligt att busa med Yasmin. Hon var väldigt pigg när jag kom men däckade till slut i sängen. Innan vi gick var jag artig nog att diska under lite grann.



Hos Farmor och Farfar i Göteborg del I

I tisdags flög Pappa och jag till Göteborg för att hälsa på Farmor och Farfar ett par dagar. Det hela gick inte enligt planerna då vi blev försenade från Östersund så pass mycket att vi blev ombokade till en senare flight till Göteborg. Vi blev dock rikligt ersatta av SAS för vår 3-timmarsförsening; En värdecheck på 75 kronor som inte gick att använda för att köpa en tidning på Arlanda...
Tur att det finns vatten att leka med på Östersunds flygplats.



På Arlanda drog jag i mig ett par nuggets på Donken innan jag somnade i Pappas famn i Skycity. Det är livligt på flygplatser men det spelar ingen roll när jag väl har somnat. 



Väl framme tog det inte lång stund innan jag blev kompis med Farfar, diskmaskinen och duschdörrarna.



Morgonvälling med Farmor och sedan ropar vi på katten. Katten Douglas är rolig att leka med fastän lite läskig. "Lahlas!" låter det när jag ropar på Douglas.



Efter en god natts sömn var det dags att utforska lekparkerna i området. Det visade sig att det finns flera stycken men vi stannade vid en med gungbräda.
Farfar dokumenterade promenaden...





Att gunga gungbräda är roligt men bäst blir det om man är två. 



"Farfar, sätt dig på andra sidan så gungar vi!"



Det här är min Farfar.



Igår hälsade vi på hos Farmormor Elsa i stan. Jag hängde med Elsa och Farmor i köket och sorterade russin.



Farmor hade ordnat en god middag men det bästa var efterrätten; Hlasch! (Glass på Ellaspråk)



Efter maten busade jag med Farmor och Elsas handväska.



Ingen middag utan att diska och jag var inte sen att hjälpa till. För att inte ramla i hölls jag med fast hand av Farmor. 



Elsa fick en nytagen bild av mig att lägga till samlingen och det är roligt att hon regelbundet tittar på bilderna. Tack för besöket, hoppas vi snart ses igen!







Med Mamma i pulkbacken

För ett par dagar sedan hade Mamma ledig dag och då passade vi på att åka till pulkbacken. Det räckte med ett par åk innan jag tröttnade.



Drickyoghurt

Jag tycker om drickyoghurt, syns det?



Badhusparken

Varje gång Pappa och jag går in till stan brukar vi stanna i badhusparken så jag kan leka. Snurran tycker jag är rolig men Pappa klarar inte att åka lika många varv som jag...


Fest!

Lördagkväll spenderade vi hos fam Östling. Det var en jätterolig kväll med god mat och trevligt sällskap, ca 11 barn, så det var fullt ös!
Pappa är inte så stolt över bilderna...







Jamtli

I fredags gjorde pappa och jag ett besök på Jamtli julmarknad, bäst med besöket var kolbullen som jag fick smaka!




Ella i pulkbacken

Igår var Pappa och jag i stora pulkbacken för att testa pulkan i skarpt läge. Visserligen hade vi testat den på gården men nu gällde det.

 Till en början såg backen alltför hemsk ut så jag samlade mod i Pappas famn...

Obs! Mössan på bilden hade pappa när han var liten, visst är den söt?

I backen träffade vi Emma, hennes två bröder samt pappa Nils och som tur var hade de en snowracer som vi kunde åka 3 stycken på.



"Pappa, nu lyssnar du på mig; Jag vill ha en snowracer!"



Jag satt bakom Emma hela tiden medan Pappa eller Nils satt längst bak och styrde. Det var roligt att åka utför men minst lika roligt att bli dragen uppför...



Trots att Pappa klätt på mig ca 70 lager kläder blev jag till slut kall och det var dags att ge mig av hemåt.


RSS 2.0