Söderut

Efter vår Östersunds vistelse så fortsatte vi vår semester i skåne hos farmor och farfar på deras gård i Tullsåkra. Extra roligt då två av mina tre farbröder med familjer också var där samtidigt. Fullt hus, men skoj var det!
Vi tog en tur till Malmö där vi träffade fam Flykt/Hellström som var där på semester, fam Zetterqvist var på besök i Höör så dit var vi också och hälsade på. En tur till Lund och Ystad hann vi också med annars var vi mest hemma på gården och myste.

På vägen till skåne gjorde vi två stopp. Ett i dalarna för att delta på lille Viggos dop och sedan ett stopp i Göteborg för att hälsa på mormor Elsa (pappas mormor).

Söta Viggo som blev trött av att döpas.



Viggos söta systrar Elsa och Hilda som sjöng så fint för sin lillebror.


Ett kärt gammalt återseende

Jag fick träffa mina gamla kompisar från föräldragruppen, vi gjorde ett besök på Frösö Zoo. Mamma påstår att jag inte uppskattade alla djur utan tyckte det var roligast att klättra upp och ner för en trappa och sitta i ett flygplan. Hur som,
var det i alla fall roligt att träffa de gamla polarna!

 

Man vet aldrig...

...en vacker dag kanske jag behöver glasögon. Tror dock att jag skall ta en storlek mindre då!




Tuff brud!

Detta var vad jag helst gjorde på Högarna. Här är det morbror som hjälper till men tro det eller ej jag kunde köra helt själv, endast 15 månader, inte illa! Jag gillar verkligen cyklar, fyrhjulingar och crossar, kanske blir det en motorbrutta av mig=)




Mina coola kusin Aron!










Hos Lovis med familj

Vi sov över hos Lovis en natt, vi grillade med våra kära pappor medans mammorna var ut på restaurang. De hade en mycket trevlig kväll!! Tror de måste ha saknat sina döttrar=)






Hej, hej!

Nu har vi varit lite dåliga att uppdatera, igen! Men det blir så när man har semester... Vi kom tillbaks till Sthlm i lördags, har varit på rundtur i sverige sedan i början av juni. Vi var till Östersund och besökte de gamla hemtrakterna, vi börjar längta tillbaka till vår mycket rymligare lägenhet och alla goa vänner där hemma. Högarna stod för sängplats då vi hyrt ut vår lägenhet, vi bodde några dagar själva sedan kom mormor, morfar, morbror och kusinerna och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt !!

Vi var och grillade hos Helena, Pär och Olle. Roligt att ses! Olle är väldigt söt och go, dock lyckades han få tag i mina lockar där bak, ganska bra jobbat då jag inte har allt för många=)



Semester

Just nu är jag i Gopshus med mormor, morfar, kusin Aron och gammelfarfar Kalle. Mamma och pappa har fått en liten "egensemester". Tre dagar tillbringade de i Trosa, jättemysiga Trosa!!! I lördagskväll besökte de Eva, Marcus och lille Matheo som har sommarhus där. (Tack för god middag och trevligt sällskap, hoppas vi ses snart igen!) Nu är mamma och pappa tillbaka i Sthlm, på tisdag kommer de och hämtar mig då beger vi oss till Östersund på en liten semestertripp. Tror de saknar mig!!!!!=)

Eva, Marcus och pappsen



Oxberg

Vi hade jättefint väder så vi besökte badplatsen i Oxberg. Det var 26 grader varmt på ytan och 22 på 2 meters djup, då är det riktigt skönt att bada!



Finåk

Fick provåka Majkens stroller, skall nog önska mig en sådan.



Minisemester

Onsdag-fredag spenderad jag, mamma, Susanna och Majken i stugan. På vägen dit stannade vi till i Nusnäs och kollade in dalahästarna, mamma införskaffade ett par fina träskor.



En riktig badtjej

Har fått en pool som jag älskar att bada i. Mamma försökte ta upp mig flera ggr men jag smet tillbaka=)



När vi var till morbror och hälsade på var det sååå varmt, skönt att svalka sig lite i sjön.



Glass i stora lass

Mmmm... gotti gott gott! Fick det sista på pappas glass. Jag riktigt njöt, så gott var det!



Midsommar

Midsommar firade vi i Borlänge hos mormor och morfar. Dagen tillbringade vi Skräddarbacken och på kvällen åkte vi till Torsång och dansade runt midsommarstången. Det blev inte så många låtar, började gråta när det var dax för små grodorna...
Vi hade en jättetrevlig dag med finbesök från Östersund, mammas kusiner och deras familjer. Det blev fullt hus men det var skoj med så många barn!



Det regnade på dagen men på kvällen blev det uppehåll. Tur för oss som skulle dansa.







Falun

När vi var i Borlänge passade vi på att åka till Falun och hälsa på fam Bond/Boltenstern som flyttat dit från Frösön.

Söta Elvira!



Roligt med lite nya leksaker.







Födelsedagskalas i Djurås

Vi var och grattade morbror som fyllde 29 år den 11 juni. Grattis morbror!!


Malin hade gjort en supergod tårta!



Toalettbesök

Inspekterar kusin Aron när han besöker toaletten.



Dalarna

Riktigt tuffa cyklar kusinerna har. Vore skoj om jag kunde ta mig en cykeltur, får nog nöja mig med att sitta bakom mammsen och pappsen ett tag till.



Sommar, sommar, sommar!

I början av juni var familjen Larsson/Landenberg här i Enskede på besök. Vi bodde alla 6 i vår lilla lägenhet på 45 kvm, men det gick alldeles utmärkt!
Tyvärr hade vi dåligt väder men hann med ett besök på leklandet i Barkarby och ett besök på kulturhuset.
Mammorna fick en hel egen shoppingdag på Forum Nacka medans vi åkte och besökte djuren på Aspudden med papporna.
Kvällarna avslutades alltid med att jag och Majken tog oss ett bad. Söndagkväll spenderade papporna på Stadion för att se Bruce Springsteen! Jag och mamma åkte med Susanna och Majken till Dalarna för att hälsa på momma och moffa medans pappa skulle vara kvar och jobba.

Det är skoj när Majken skvätter vatten!




Bus i Majkens säng!


RSS 2.0