Fredagskväll

Fredagskvällen bestod av thaimat med Pegah och Hans:)  Jag sov när de kom men vaknade till precis innan de skulle åka. Vilken tur jag hade, inte ofta jag får komma upp mitt i natta!


Bröllop på Gotland

Jag fick vara hos Mormor och Morfar medan mina föräldrar var på Hans och Pegahs fina bröllop på Gotland. Se så fina de var !!!



På småtimmarna sågs till och med Pappa på dansgolvet. Kolla stajlen på slipsen...


Hilda och Elsa

Vi hann även besöka familjen Zetterqvist för en rejäl fika. Jag hoppas bli lika söt och rolig som Hilda och Elsa. Hilda är förresten Mammas gudbarn...




Äventyrsbadet

Under mitt besök i Borlänge så hann vi besöka äventyrsbadet med min kompis Majken. Det är ett stort och lite läskigt ställe så jag höll mig nära Mamma i lilla bassängen. Jag längtar lite tills jag blir så stor som Majken så jag kan åka rutschkana ner i vattnet...



Efter badet var vi hungriga och bagav oss till Kupolen för att äta lunch. Vi gjorde det till en heldag och hann med en fika i min ära då jag hade lyckats pressa fram min första tand!
"Majken, släpp frallan! Farsan skall ta kort ... igen."



"Vaddå inte gjord för två? Vi sitter ju hur bra som helst..."


På jakt efter kantareller

Nu har jag varit på min första kantarelljakt och vi hittade ganska många trattkantareller! Det var också premiär för min nya bärstol och den får godkänt då jag lyckades somna i den. Jag valde länge innan jag till slut kom fram till att man nog bode vara helrandig i skogen :)


Hej!

Här poserar jag i pappas gamla body som han hade när han var liten. Den är tuff tycker jag!
Förresten har jag fått två tänder, bra att ha nu när jag börjat äta så mycket mat. Hoppas det kommer fler snart :)
Jag har varit i Borlänge hos momma och moffa i 1 1/2 vecka. Sista helgen åkte mamma och pappa till Visby på bröllop då var jag helt själv med momma och moffa. Jag skötte mig perfekt! Skall be mamma och pappa lägga ut lite nya bilder. Bl a har jag varit på min första svampplockning och så har jag gjort ett besök på äventyrsbadet i Borlänge.

Vi ses!


Besök hos Helena och Olle

Idag har jag träffat en ny kompis som heter Olle. Han är ganska liten men jag tror att vi kan ha mycket kul ihop när han ätit upp sig lite...
Han var så söööt!



Babysim

 Idag har jag varit på babysim på Storsjöbadet. Det är superkul! Lite läskigt när mamma tar en kanna med vatten och häller över huvudet.


Min första möhippa

I helgen ordnade mamma möhippa för sin kompis Pegah. Världens sötaste Pegah!
Jag fick vara med på ett hörn. Jag fick vara med pappa under dagen för att sedan följa med mamma och gänget på kvällen.



Första gången jag blev ammad av någon med mustasch.


Restaurangbesök

MMS

Hej! Ikväll har jag varit på restaurang med mamma och pappa. Det var mysigt:-) Jag skötte mig galant.


RSS 2.0